Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ’ye takılan yardımları 3 bin personel takip edecek

Düzenleyen:
FETÖ’ye takılan yardımları 3 bin  personel  takip edecek

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, muhtaç ailelere yapılan sosyal yardımların FETÖ’cü personel tarafından bilinçli olarak kesilerek, vatandaşın Hükûmete karşı kışkırtılmak istendiğini ortaya çıkardı.

Damla Peker ANKARA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, muhtaç ailelere yapılan sosyal yardımların FETÖ’cü personel tarafından bilinçli olarak kesilerek, vatandaşın Hükûmete karşı kışkırtılmak istendiğini ortaya çıkardı. Sosyal yardımlar konusunda halktan çok fazla şikâyet gelmesinin ardından araştırma başlatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, özellikle sosyal yardımlara ve çocuk hizmetlerine nüfuz eden FETÖ’cü personelin yardımları bilinçli olarak kestiklerini ve hemen onları bakanlıktan ihraç ettiklerini açıklamıştı.
Bakanlık, bunun tekrarlanmaması için 3 bin personeli sahaya indirecek. Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personeli FETÖ’cülerin kirli oyununa son verecek. Ülke genelinde yaygınlaştırmak için geçen yıl istihdam edilen bin 500 personel sahada çalışmaya başlarken; bu yıl da 1500 personel alınacak. 
Bu eğitimler sonunda Bakanlık tarafından görevlendirilen toplamda 3 bin ASDEP personeli kendilerine tanımlanan aileleri tek tek ziyaret edecek. Ziyaretlerde Bakanlığın muhtaç ailelere sağladığı sosyal yardımların amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığı denetlerken, kendilerine ulaşıp ulaşmadığını da etkin bir şekilde takip edebilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...