Devletin zirvesi iftarda buluşuyor

Düzenleyen:
Devletin zirvesi iftarda buluşuyor

GÜNDEM Haberleri

Meclis Başkanı Kahraman, çarşamba günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise perşembe günü iftar verecek.

Haber Merkezi ANKARA

Ramazan ayının ilk gününden itibaren şehit aileleri, vatandaşlar, iş adamları ve STK’lar ile iftarda bir araya gelen devletin zirvesi, bu hafta önce Meclis’te TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, ardından Külliye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftarında buluşuyor.
İlk iftar çarşamba günü Meclis’te İsmail Kahraman tarafından verilecek. Kahraman geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katılımı geniş tuttu. İftara Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eski ve yeni milletvekillerinin yanı sıra Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar’ın da katılması bekleniyor. Meclisin Şeref Kapısı girişindeki alanda verilecek iftar yemeği için mevcut milletvekillerinin yanı sıra 2 bin 500 eski milletvekiline davetiye gönderildi. Eski milletvekillerinden bin 500’ü davete katılacağını Meclis Başkanlığına bildirdi. İftar programında, Mecliste görev yapan imamlar Kur’ân-ı kerim okuyacak. Diyanet İşleri Başkanı Görmez, yemek duasını yapacak. Perşembe günü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde vekillere iftar verecek. İftara AK Parti milletvekillerinin yanı sıra, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve kabine üyelerinin de katılması bekleniyor. Bu arada Bakanlar Kurulu, bugün Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü’nde toplanıyor.          

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...