Romen stoper, milli maçta beğenilmedi

Düzenleyen:
Romen stoper, milli maçta beğenilmedi

SPOR Haberleri

G.Saray’ın prensipte anlaştığı savunmacı, Polonya maçında hayal kırıklığı oluşturdu. Vlad Chiriches “Beni bir maçla değerlendirmeyin” mesajını yolladı

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da golcü Bafetimbi Gomis ile eş zamanlı olarak ikna edilen stoper Vlad Chircihes, önceki gün sarı-kırmızılılardan eksi not aldı. 2018 Dünya Kupası eleme grup maçında Polonya’ya misafir olan ve sahadan 3-1 yenik ayrılan Romanya’da kaptan olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, Lewandowski’yi durduramadı. Özellikle ikinci golde yıldız forveti kaçıran ve üzerinden rahatça kafa vurmasına imkân tanıyan Chiriches, sarı-kırmızılı taraftarlardan ağır eleştiriler aldı. Futbolseverler 1.84’lük savunmacının hava toplarındaki probleme çare olmayacağı yönünde görüş bildirdi.
Kendimi ispatlayacağım
Bu sezonun başında menisküs sakatlığı yaşayan Rumen futbolcunun bu performansı soru işaretleri oluşturdu.  Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı ve hafta içinde İstanbul’da olması beklenen Vlad Chiriches ise, âdeta kendisi için vitrin maçı olan bu karşılaşmada başarısız olduğu için bir hayli üzüldü. G.Saraylı yöneticilerle iletişim halinde olan tecrübeli stoper “Bir maçla değerlendirmeyin. Polonya karşısında takımca demoralize olduk. İyi bir performans göstermediğimi kabul ediyorum. Ama ben bu değilim. Kısa sürede kendimi ispatlayacağım” sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...