Canınız isterse

Düzenleyen:
Canınız isterse

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, Gomez, Sosa ve Gökhan Töre örneklerini gösterip “Giden Beşiktaş’ın kıymetini daha iyi anlıyor” diyor, aile saadetine vurgu yapıyor

Siyah-beyazlılarda transfer görüşmeleri devam ediyor. Başkan Fikret Orman, Karadeniz turuna çıksa da gelişmelerden haberdar. İftarlara katılan Beşiktaş’ın patronu oradan yaptığı açıklamalarla ince göndermeler ve mesajlar vermeye devam ediyor. Aboubakar konusunda tekliflerini Porto ve Lorient’e verip beklemeye geçen Orman, ne karamsar ne de çok umutlu... “Kalacak ve gidecek demek için erken” ifadesini kullanan Fikret Orman’ın transferde “tok alıcı” rolünü benimsemesi ise normal. Çünkü stadını bitirmiş, taraftar desteğini arkasına almış, paraları öder hale gelmiş ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verecek bir kulüp profiline sahip.
Lens açıklaması
Almadıkları oyunculardan pişmanlık duymadıklarını aldıkları isimlerin ise hayrını gördüklerini ifade eden Orman “Giden Beşiktaş’ın kıymetini daha iyi anlıyor” diyerek Mario Gomez, Sosa ve Gökhan Töre örneğini veriyor. Quaresma’nın Beşiktaş’tan gittikten sonra çok zor günler yaşadığını ve tekrar geri dönerek kendine yeni sayfa açtığını belirten başkan “Ve o Quaresma iki sezondur Beşiktaş’ta şampiyonluk görüyor. Takıma katkı sağlıyor ve karşılığını da alıyor. Her şeyden önemlisi mutlu. Geçen sezon aldığımız oyuncular ailenin bir parçası oldu. Beşiktaş’ı sadece futbol takımı olarak değerlendirmemek gerekir” görüşünde. Lens konusunda da benzer açıklama yapan başkan “Bizim içim elzem bir durum değil. Olmazsa olmaz gözüyle bakmıyoruz. Çünkü o bölgede alternatiflerimiz mevcut” diyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...