Popov gün sayıyor

Düzenleyen:
Popov gün sayıyor

SPOR Haberleri

Spartak Moskova’da forma giyen Samedov, takım arkadaşının Türkiye’ye gideceğini söyledi

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelecek sezon kadrosunda görmek istediği oyuncuların başında olan Spartak Moskovalı Popov’un transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında Moskova’da kalmak istediğini açıklayan, sezonun ikinci yarısında ise sık sık oyundan çıkarılan Popov’un yeni bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtilmişti. Spartak Moskova’nın yaşadığı şampiyonluğa skor anlamında fazla katkıda bulunamayan Popov’un takım arkadaşı Samedov’un sözleri oldukça dikkat çekti: Popov’la konuştum. Bana net bir şey söylemedi ama tavırlarından anladığım kadarıyla burada kalmayacak. Sanırım Türkiye’den teklif var ve oraya sıcak bakıyor”...
İtalya seferi
Bu gelişmelerin ardından Popov transferinde Trabzonspor’un mutlu sona çok yaklaştığı gelen haberler arasında. Bu arada bordo-mavili yönetim, yıldız transferlerini kiralık gerçekleştirmenin yollarını arıyor. Bu anlamda Başkan Muharrem Usta’nın Milan’da forma giyen Kolombiyalı forvet 30 yaşındaki Carlos Bacca ve 30 yaşındaki Slovak orta saha Juraj Kucka için İtalya’ya gideceği öğrenildi. Bacca’yla Beşiktaş’ın da ilgilendiği öğrenildi. Futbolcu iki sezon önce 30 milyon avroya Sevilla’dan İtalyan devine geçmişti. Bacca’nın Milan formasıyla çıktığı 76 maçta 34 golü bulunuyor. Usta, gerek Bacca ve gerekse Kucka transferlerinde kiralama formülünü düşünüyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...