Bursa'daki FETÖ/PDY operasyonu

Düzenleyen:
Bursa'daki FETÖ/PDY operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet" olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı uyruklu 11 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Bursa'daki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ikisi yabancı uyruklu 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Bazı kişilerin ''gaybubet" evlerinde FETÖ/PDY adına toplantılar düzenledikleri, burada örgütün faaliyetlerini sürdürdükleri ve bu evlerde saklandıkları bilgisi üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir süre önce, Bursa'daki çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda ikisi yabancı uyruklu 11 kişi gözaltına alınmıştı.
Şüphelilerden bazılarının örgütün kriptolu haberleşme sistemi olan "ByLock" programını kullandıkları ve örgüt üyelerince ''gaybubet" olarak adlandırılan bu evlerin gizliliğine azami derecede özen gösterildiği öğrenilmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...