İffet dizisi Şili'de birinci oldu

Düzenleyen:
İffet dizisi Şili'de birinci oldu

MAGAZİN Haberleri

2011-2012 aralığında Star TV'de yayınlanan İffet dizisi, ilk bölümüyle ekrana geldiği Şili televizyonunda reytingleri altüst etti.

Şili'de hizmet veren kanallardan Mega'da yayınlanmaya başlayan 'İffet' dizisi yayınlandığı saatteki diğer yapımların hepsini geçerek yayın hayatına zirvede başladı. Kanalda yayınlanan The Return of Lucas'ın yerinde çarşamba günü başlayan dizi, 16:22-17:28 aralığında yayınlandı ve 14.1 reyting elde etti.

YAYINLADIKLARI 13. TÜRK DİZİSİ

'İffet' böylece Mega'nın yayınladığı 13. Türk dizisi olurken, aynı saatte yayınlanan Türk dizilerinden 'Elif'i ve 'Paramparça'yı da geçti. Chilevisión kanalı aynı saat aralığında La jueza ile 8.4, TVN kanalı Elif ile 6.9, Canal 13 ise Paramparça ile 6.0 reyting elde ettiler.

ÜÇ ÜLKEYE DAHA SATILDI

Global Agency'nin uluslararası dağıtımcılığını üstlendiği dizi Peru, Paraguay ve Panama'ya da satılmış durumda. 2011-2012 aralığında Star TV'de yayınlanan İffet 40 bölüm sürmüştü ve Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Bulgaristan, Kazakistan ve Romanya gibi pek çok ülkede de yayınlanmıştı. Dizinin kadrosunda Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşiray, Zuhal Olcay, Melike Güner ve Can Gürzap gibi isimler yer alıyor.

İÇERDE DİZİSİNİ DE YAYINLAYACAKLAR

Mega kanalının yöneticilerinden Juan Ignacio Vicente, attığı tweetle İçerde (Insider) dizisinin de yakında başlayacağını duyurdu. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin dağımtımcılığını Ecco Rights yapmakta. İçerde'nin final yapmasına ise iki bölüm kaldı. Dizi kısa süre önce Meksika'da yayına girmek üzere Imagen Televisión'a da satıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...