Karaburun Belediye Başkanı: Şu ana kadar olumsuz haber yok

Düzenleyen:
Karaburun Belediye Başkanı: Şu ana kadar olumsuz haber yok

GÜNDEM Haberleri

Merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi olan 6.2 depremin ardından canlı yayına bağlanan Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şu ana kadar olumsuz bir haber yok" dedi.

Ege Denizi'nde 6.2 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi olan deprem İstanbul, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ gibi pek çok ilde hissedildi.

BELEDİYE BAŞKANI YÜREKLERE SU SERPTİ

Büyük paniğe neden olan deprem sonrası canlı yayınına bağlanan Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şu ana kadar olumsuz bir haber yok" diyerek yüreklere su serpti.

İşte Çakır'ın açıklamaları;

"Şu an için can ve mal kaybı olmadığını söyleyebilirim çok şükür. Çok güçlü bir depremdi. Emin olun bulunduğumuz binanın yıkılacağını sandık. 10 saniye kadar sürdü. Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı.

"BİZE ULAŞAN CAN KAYBI YOK"

İlçemizdeki konutlarda şu an itibarıyla herhangi bir problem yok. Ancak arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar bize ulaşan bir can kaybı yok. Deprem çok güçlü olduğu için tedirginlik hakim.

"HALKIMIZ SOKAĞA DÖKÜLDÜ"

Halkımız da bu ani durumla baş etmeye çalışıyor, sokağa döküldüler. Onlar da tedbirli şekilde hareket ediyorlar. Kendilerine de teşekkür ediyorum sükunetli tavırlarından dolayı."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...