Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek'ten depremin ardından dikkat çeken tweetler

Düzenleyen:
Melih Gökçek'ten depremin ardından dikkat çeken tweetler

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İzmir depreminin ardından çok konuşulan o iddiasını tekrarlayarak "Deprem merkezi civarında seyreden sismik araştırma gemisi var mıydı... Varsa gemi hangi ülkeye ait?" şeklinde ifadeler kullandı.

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yine dikkat çeken tweetler geldi. Gökçek Twitter'dan yaptığı açıklamada "İzmir açıklarında 6.3 şiddetinde deprem oldu... Bilim adamları daha şiddetli olanların bunu takip edebileceğini söylüyor... Şimdi bu depremin sunî bir deprem olabileceğini düşünüyorum. Ben mutlaka böyledir demiyorum... Ancak ciddi bir ihtimaldir, mutlaka araştırılmalı diyorum... Deprem merkezi civarında seyreden sismik araştırma gemisi var mıydı... Varsa gemi hangi ülkeye ait?" ifadelerini kullandı.

İşte Gökçek'in attığı o tweetler:

Melih Gökçek'ten depremin ardından dikkat çeken tweetler

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...