Düzce'de FETÖ soruşturmasında 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Düzce'de FETÖ soruşturmasında 5 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

​Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, aralarında biri daha önce görevden uzaklaştırılan, diğeri ise görevde bulunan 2 polis memuru ile 1 doktorun bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "örgütle bağlantılı olduğu" iddiasıyla, biri daha önce görevden uzaklaştırılan, diğerleri ise görevde bulunan 2 polis memuru ile kentteki özel bir hastanede görev yapan 1 doktor, 1 kooperatif müdürü, 2 öğretmen ve 1 vatandaşın evlerine operasyon düzenlendi. Şüpheliler gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramada bazı belge ve dokümanlara el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan 2 polis memuru, doktor, kooperatif müdürü ve vatandaş tutuklanırken, 2 öğretmen ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...