12 Haziran Survivor'da kim elendi

Düzenleyen:
12 Haziran Survivor'da kim elendi

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti. Ve nefesler tutuldu herkes bu akşam kimin eleneceğini merak ediyordu ve belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından 3 kişi oldukları için Berna'nın kişisel dokunulmazlığı almasıyla otomatikmen Elif ve Ogeday, ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerden takımından İlhan, Sabriye elemeye kaldı. Survivor'da bugün yapılan ada konseyinin ardından Elif, Ogeday, İlhan ve Sabriye elemeye kaldı. Adaya veda eden isim Elif oldu. Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti? Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? Survivor eleme tıkla

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor'da kim elendi, Survivor'da 13 Haziran'da kim gitti, Survivor'da adaya kim veda etti."Survivor kim elendi, survivor eleme, survivor kim veda etti, adadan kim gitti" sorularının cevaplarını aramaya başladı. Bu soruların cevapları bu akşam bulundu. Haftanın dokunulmazlık oyunun gönüllüler kaybetti.Berna'nın kişisel dokunulmazlığı almasıyla Elif ve Ogeday direk eleme adayı oldu. Ünlüler takımından Sabriye ve İlhan'ın adı çıktı.Adaya veda eden Elif oldu.Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek, eleme adayları kimler?...  İşte tüm merak edilenler haberimizde...

 

Survivor kim elendi?” sorusu yaklaşık 2 hafta önce yapılan toplu SMS oylamalarında alınan sonuçların açıklanmasıyla birlikte yanıt bulurken adadan gönderilecek ismi belirlemek için son dokunulmazlık oyunu beklenecek. İletişim ödülü ile moral depolayan yarışmacılar dokunulmazlığa farklı bir motivasyonla çıkarken Türkiye A Milli futbol takımının mücadelesini izleyen ünlüler uzun zaman sonra bu keyfi yaşadı. Survivor’dan elenen isim ikinci dokunulmazlık oyunun oynanmasının ardından Elif ve Ogeday’ın yanına bir ismin eklenip eklenmemesiyle birlikte ortaya çıkarken sonuçlar TV yayını ile aynı anda içeriğimizde olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ALAN...

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Elif ve Ogeday potada. Bu akşamki dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybederse Gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

Elenen isim Gönüllüler takımından olursa Survivor'da kurallar değişecek. Gönüllüler takımının 2 kişi kalması halinde oyunlar bireysele dönecek. Dokunulmazlık sonrası elenen isim Ünlüler takımından olursa sistem aynı şekilde devam edecek.

SURVİVOR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Önceki hafta yapılan dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler listeye Elif ve Gökhan Gözükan’ın adlarını yazdırdı. Toplu SMS’te alınan puanları hatırlatan Acun Ilıcalı önce haftanın birincilerini ve ödüllerini açıkladı ardından da yarışmaya Gökhan Gözükan’ın veda ettiğini duyurdu. Böyle gönüllülerde liderlik tartışması yaşayan Gökhan Gözükan ve Volkan adadan peş peşe ayrılan isimler oldu.

BU HAFTA SURVİVOR’DA NELER OLDU?

Peş peşe oynanan ödül oyunları Kıbrıs öncesi adada zorlu mücadelelerde yer alan yarışmacılara nefes aldırırken ödüllerin boyutlarının artmasıyla birlikte sinirler de gerilmeye başlandı. Sabriye ile Berna arasında yaşanan ilk krizde oyun sonrasında Sabriye’ye mimik ve yüz ifadeleri kullanan Berna, ünlüler takımı yarışmacısından sert bir yanıt aldı. “Eğer boksör olsaydın direk üstüne atlardım” diyen Sabriye, Berna’yı şaşırtırken Sabriye’nin açıklamalarının altında kalmak istemeyen Berna “Hadi atlasana” dedi. İkili diğer yarışmacılar ve ekip tarafından sakinleştirilirken adada zorlu mücadeleler yaşanmaya devam etti. Süper lüks yat ile gezinti ödülü, A Milli takımın mücadelesini izleme ödülü ve Küba ödülü gibi seviyesi artan ödüller yarışmacıların motivasyonunu da arttırmaya devam etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...