Uşak'ta FETÖ'den 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Uşak'ta FETÖ'den 5 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Uşak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik olarak Uşak merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5'i tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen 8 Haziran'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Uşak merkezli, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya ve Aydın illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme sistemi Bylock'u kullandıkları belirlenen 12 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Gözaltındaki 6 kişininse emniyette sorgularının devam ettiği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...