Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar'da hava trafiğinde aksaklık yaşanmıyor

Düzenleyen:
Katar'da hava trafiğinde aksaklık yaşanmıyor

DÜNYA Haberleri

Katar'ın başkenti Doha'daki Hamad Uluslararası Havalimanı'nda hava trafiğinde aksaklık yaşanmıyor.

Katar'ın başkenti Doha'daki Hamad Uluslararası Havalimanı'nda hava trafiğinde aksaklığın yaşanmadığı, Doha'dan İrlanda'nın başkenti Dublin'e direkt seferlerin başladığı bildirildi.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn'in hava, kara ve deniz sınırlarını kapatarak boykot uyguladığı Katar'ın başkenti Doha'da yer alan Hamad Uluslararası Havalimanı'nda hava trafiğinde herhangi bir aksama yaşanmıyor.

Katar Hava Yolları, Dublin seferlerine başladı

Katar Hava Yolları, Suudi Arabistan BAE, Bahreyn ve Mısır'ın dışındaki ülkelere rutin uçuşlarını sürdürüyor.Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Doha ile İrlanda'nın başkenti Dublin arasında günlük direkt seferlerin başladığı bildirildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Katar Hava Yolları Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ekber el-Bakir, Dublin seferlerinin İrlandalılara farklı uçuş seçeneklerinin yanı sıra Katar Hava Yolları'nın deneyiminden istifade etme fırsatını sunacağına dikkati çekti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...