Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş: Henüz bedelli için teklif yok

Düzenleyen:
Kurtulmuş: Henüz bedelli için teklif yok

POLİTİKA Haberleri

Sosyal medya bedelli askerlik meselesini çok iyi organize etti. Şu aşamada henüz Bakanlar Kuruluna gelmiş olan böyle bir teklif yok.

Haber Merkezi ANKARA
Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunurken, özetle şunları söyledi:
15 TEMMUZ RAPORU: Muhalefetin şerhinin açıklandığı raporları okumadım. ‘Kontrollü darbe teşebbüsü’ lafını söylemek 15 Temmuz darbecilerine verilen en büyük destektir.     K. IRAK’IN REFERANDUMU: Kuzey Irak’ta yapılacak bağımsızlık referandumunun zaten paramparça, siyasi sorunları içinden çıkılmaz hale gelen bölgede karışıklıkların daha fazla artmasına neden olmaktan, yani istikrarsızlığı artırmaktan başka bir sonuç sağlamayacağını biliyoruz.  
AİHM’İN KHK KARARI: Şu aşamada doğru bir karardır. OHAL İnceleme Komisyonu üyeleri belirlendi, nerede çalışacağı belirlendi. Zannediyorum temmuz başı itibarıyla başvurulara bakılmaya başlanacak. 
KATAR KRİZİ: Bölgede bu kadar sorun varken, körfez ülkeleri gibi birbirine çok yakın ülkelerin, aralarındaki farklılıkları gidermek için gayret göstermeleri gerekiyor. 
S400 FÜZELERİ: Görüşmeler oldukça olumlu seyrediyor, ancak imzalanma noktasına gelinmiş değildir.
BEDELLİ ASKERLİK: Bedelli askerlik meselesi sosyal medyanın en fazla belirleyebildiği alanlardan birisidir ve gerçekten çok iyi organize olan bir talep grubu var. Geçtiğimiz günlerde bununla ilgili açıklamayı Sayın Başbakanımız yapmıştı. Şu aşamada henüz Bakanlar Kuruluna gelmiş olan böyle bir teklif yoktur.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...