Valbuena çılgınlığı

Düzenleyen:
Valbuena çılgınlığı

SPOR Haberleri

Valbuena’nın gelişi sarı-lacivertlileri coşturdu. Lyon’dan alınan 10 numaranın karşılama töreninde izdiham yaşandı. Sağlık kontrolünden geçen oyuncu 17 Haziran’da imza atacak

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Fransız oyuncu Mathieu Valbuena’ya sonunda kavuştu. Sarı-lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı 32 yaşındaki yıldız dün İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar grubunca karşılanan Valbuena yaşanan izdiham sebebiyle ezilme tehlikesi geçirse de sağ salim araca binmeyi başardı. Soluğu sağlık kontrolünden geçmek için hastanede alan tecrübeli oyuncunun yöneticilerle yapacağı son görüşmenin ardından bugün İstanbul’dan ayrılacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerle yıllık 3 milyon avrodan 3 senelik sözleşme imzalayacak olan Valbuena, imzayı transfer sezonunun açılacağı 17 Haziran’dan sonra atacak.
Kocaman ile görüştük
Sağlık kontrolü öncesi açıklamalarda bulunan Valbuena, daha önce turist olarak da geldiği Türkiye’nin çok beğendiği bir ülke olduğunu söylerken “Burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe her zaman ilgi duyduğum, gelmek istediğim bir kulüptü” açıklamasını yaptı. Sarı-lacivertlilerin daha önce de kendisiyle temasa geçtiğini hatırlatan Fransız, “O zaman gerçekleşmemişti ama şimdi her şey çok güzel. Aykut Kocaman’la da konuştum. Her şey harika” dedi. Havalimanındaki karşılamanın inanılmaz olduğunu belirten Valbuena taraftara teşekkür ederken “Ben mesaj vermeyi seven birisi değilim. Sahada konuşmayı tercih ederim. Buraya şampiyonluklar için geldim” dedi. Fransız, Türkçe olarak “En büyük Fenerbahçe” demeyi de unutmadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...