Keskin Color'dan babalara özel hediye

Düzenleyen:
Keskin Color'dan babalara özel hediye

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Babaların, hem iş hayatlarında hem de özel hayatlarında daima bir planları vardır. Dolayısıyla not almak ve planlarını gözden geçirmek isteyebilecekleri kullanışlı defter ve bloknotlar onlar için gerçek bir ihtiyaçtır.

Babaların, hem iş hayatlarında hem de özel hayatlarında daima bir planları vardır. Dolayısıyla not almak ve planlarını gözden geçirmek isteyebilecekleri kullanışlı defter ve bloknotlar onlar için gerçek bir ihtiyaçtır. 50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın çok özel defter ve bloknotları ile babanıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 
Keskin Color’ın defter ve bloknot serileri, hem çalışan hem de yazmayı seven babalar için oldukça ideal. Birbirinden çok farklı tasarımlara sahip alternatifler içinden babanızın beğenisine uygun olanı seçmeniz ise son derece kolay. Üstün kalitesi ile babanızın ofisinde ve toplantılarında rahatlıkla kullanabileceği defter ve bloknotlar, onun zevkini de en güzel şekilde yansıtacak. Öte yandan uygun boyutları sayesine gerektiğinde yanında taşırken de ona hiç zorluk çıkartmayacak. Ürünler ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO 14001 belgeleri ile de kalitesini güvence altına alıyor.
Keskin Color’ın Babalar Günü için hazırladığı defter ve bloknot serileri, tüm seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...