Ceylin Atik'in ön otopsi raporu açıklandı!

Düzenleyen:
Ceylin Atik'in ön otopsi raporu açıklandı!

YAŞAM Haberleri

İzmir Ödemiş ilçesinde kaybolan ve dün komşusunun evinde ölü olarak bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in Adli Tıp'ta yapılan incelemesinde kafasında ayrılma ve şişlik tespit edildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde oturan, 2 gün önce evlerinin önünden kaybolan ve dün komşusunun bodrum katındaki bir dairede ölü olarak bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda incelendi. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi.

TECAVÜZE DAİR HERHANGİ BİR BUGUYA RASTLANMADI

Raporda ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.

KAZA MI YOKSA CİNAYET Mİ?

İki gün havasız ortamda kaldığı için cesetinde bozulmalar tespit edilen Ceylin'in, kaza sonucu mu öldüğü yoksa cinayete mi kurban gittiği gerekli testlerden sonra ortaya çıkacak.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta 2 gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşusunun evinde, polisin yaptığı aramada ölü bulundu. Olay yerinde toplanan öfkeli kalabalık, önlem alan polislere rağmen Ceylin'in ölü bulunduğu binayı taş yağmuruna tutup, camlarını kırdı, içeri girmek istedi. Çıkan arbedede 3'ü polis 8 kişi yaralandı. Ceylin'in cansız bedeninin binanın bodrumunda bulunduğu ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, soruşturmanın başsavcılıkça yürütüldüğünü belirterek, "Şu anda 2 şüpheli gözaltında. Çok üzücü bir olay. Bir yavrumuzun böyle katledilmesinden dolayı çok çok üzgünüz" dedi. Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı. Komşu Ş.T.'nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtiliyor. Eşiyle birlikte gözaltına alınan söz konusu kadının 2 çocuğunun 2008 ve 2009'da hayatını kaybettiği öğrenildi. Ceylin'in ölümüyle ilgili iki iddia ortaya atıldı. Buna göre çiftin daha önce 2 kız çocuğunun öldüğü, psikolojik sorunlar yaşayan Ş.T.'nin cinnet halinde Ceylin'i boğarak öldürdüğü ihtimali değerlendiriliyor. Bir diğer ihtimal ise Ceylin'in fidye için kaçırılmış olabileceği yönünde.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...