Survivor 2017'de çok kritik hafta

Düzenleyen:
Survivor 2017'de çok kritik hafta

MAGAZİN Haberleri

Kuzey Kıbrıs'taki büyük final öncesi heyecan her geçen gün artıyor. 'Survivor 2017'de bir haftada üç veda birden yaşanacak.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda gülen taraf gönüllüler oldu. Ünlülerden Sabriye Şengül ve İlhan Mansız potaya girerken, rakiplerinden daha az oy alan rakip takımdan Elif Şadoğlu adaya veda etti. 

Survivor Yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, artık final haftasına girildiğini belirterek, Dominik'teki son haftada 3 veda yaşanacağını açıkladı.

2 GÜNDE 1 YARIŞMACI GİDECEK!

Ada konseyinde konuşan ünlü televizyoncu, "Gönüllüler takımı 2 kişiye düştüğü için bundan sonra oyunlar bireysel olacak. Survivor'da final haftasına girdik. 3 eleme de önümüzdeki hafta olacak. Yarışma 2 dokunulmazlık, 1 eleme şeklinde gidecek. Yani 2 günde 1 yarışmacı elenecek" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...