Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Babalar Günü'ne özel Vestel’den 'Siyah' teknolojiler

Düzenleyen:
'Babalar Günü'ne özel Vestel’den 'Siyah' teknolojiler

Ekonomi Haberleri

Vestel, Babalar Günü’nün yaklaştığı şu günlerde; teknoloji sever babalar için “siyah” ürünlerini öneriyor. Cep telefonundan ses sistemine, kulaklıktan akıllı bilekliğe; stil sahibi babalara yakışacak en “siyah” ürünler Vestel satış noktalarında ve www.vestel.com.tr adresinden tüketicilerle buluşuyor.

Vestel Venus V3 5580’le her an ulaşın

Türkiye’nin akıllısı Vestel Venus V3 5580, inceltilmiş çerçevesine sığan büyük ekranı ile öne çıkıyor. Venus, 5.5” full HD çözünürlüğündeki ekranı, 8 çekirdekli işlemcisi, 16 MP arka, 5 MP ön kamerası ile performans ve tasarım olarak sınıfının en iyilerinden. 3 GB RAM kapasitesi, 8 çekirdekli işlemcisi ve 3000 mAh çıkarılabilir bataryası ile dikkatleri çeken Venus V3 5580, FM Radyo özelliği ve kızılötesi teknolojisi sayesinde sunduğu uzaktan kumanda özelliği ile de mükemmel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Üstelik şimdi 999 TL yerine 899 TL.

Tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL.

Vestel akıllı bileklik performans kaydı tutsun

Vestel akıllı bileklik ile adımları, uyku süresini ve kalp atış hızını takip edebiliyor, çağrı ve mesajlar bildirimleri alabiliyorsunuz. VFit mobil uygulaması ile bilgileri güncel olarak görebilirken, bütün egzersiz verilerini telefonda saklayabiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz yakınlarınızla da yaptığınız aktivite bilgilerini paylaşabiliyorsunuz. Suya dayanıklı yapısıyla öne çıkan VFit hem iOS hem de Android işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 99 TL.

Vestel desibel K550 bluetooth kulaklıkla müzik her yerde

Kablo derdi olmadan bluetooth ile özgürce müzik dinleme keyfi sunan Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık 12 saate kadar kablosuz müzik dinleme imkanı sunuyor. USB ile şarj edebilme özelliğinin yanı sıra dâhili mikrofon ile kablosuz telefon görüşmesi de yapılabiliyor. 

Tavsiye edilen satış fiyatı 229 TL.

Desibel SBA300 soundbar ev sinema sistemi ile film keyfi

Vestel’in Desibel SBA300 Soundbar Ev Sinema Sistemi ile babanıza farklı bir film, müzik ve spor deneyimi yaşatabilirsiniz. 300 wattlık ses çıkış gücüyle babalarınız kendini adeta sinema, konser ve stadyum ortamında hissedecek.

Tavsiye edilen satış fiyatı 549 TL. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...