Başbakan Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde

Başbakan Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, müjdeyi verdi. Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Bazı müjdeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Fatih projesi hızla devam ediyor. Bu projenin önemli bir adımı olann öğretmen ve öğrenciler için tablet bilgisayar ihaleleri için ön yeterlilikleri aldık. Eğitimde devrim niteliği taşıyan bu gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum.
Bir başka müjde de engelli öğretmen adaylarını ilgilendiriyor. Bugünde başlamak üzere 1 temmuz 2013 pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurular alınmak üzere, 46 branşta 600 engelli öğretmen alımını başlatıyoruz. Bu gelişmenin de hayırlı olmasınıı diliyorum.
Yapacağımız düzenleme ile kamuda çalışann bir kısım sözleşmeli personelin devlet memuru olmasına olanak tanıyoruz. 657 sayılı kanunun 4B maddesine göre çalışan sözleşmeli personel, 5393 sayılı kanunun 49. maddesine göre, 4924 sayılı kanun hükümlerine göre çalışan sağlık personeli; devlet memuru kadrosuna geçebilecek. Bu kapsamda şu anda 96 bin 500 personel bulunuyor. Bu işi de tatile girmeden, bu yasama döneminde bitireceğiz. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...