Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağaçta karpuz yetiştiriyorlar

/ Kaynak: İHA
Ağaçta karpuz yetiştiriyorlar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin sıfır atık teknolojisi ile dünyada tek olan akıllı ve çevreci serasında karpuz ağaçta, dalında ve organik yetiştiriliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin sıfır atık teknolojisi ile dünyada tek olan akıllı ve çevreci serasında karpuzağaçta, dalında ve organik yetişirken, domateslerin lezzeti Çanakkale domatesini aratmıyor. nbsp;Akademik eğitimin yanı sıra son dönemlerde özellikle bilim ve teknoloji alanındaki gelişmelerle adını duyuran Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Biyomühendislik Bölümü tarafından kurulan 'Akıllı Sera', çevreci anlayışla teknolojiyi bir araya getiriyor. Sıfır atık teknolojisiyle dünyada ilk olma özelliğini taşıyan 'Akıllı Sera'da, domatesten, bibere, patlıcandan, salatalığa, karpuzdan, kavuna kadar pek çok ürün organik bir şekilde yetiştiriliyor. Klasik tarımda yerde yetişen kavun, karpuz gibi ürünler, 'Akıllı Sera'da ise ağaçta yetişiyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...