Sahur vakti çıkan yangın korkuttu

Sahur vakti çıkan yangın korkuttu

YAŞAM Haberleri

Ankara’da sahur vakti 2 katlı bir binanın bahçe katındaki mobilya deposunda çıkan yangın vatandaşları panikletti.

Olay, saat 03.30 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Önder Mahallesi Altın Sokak üzerinde bunan 2 katlı bir binanın bahçe katında bulunan mobilya deposunda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen alevlerin depodaki malzemeleri tutuşturmasıyla birlikte yangın, bitişikteki PVC dükkanına da sıçradı. Alevlerin binanın giriş katını tamamen sarmasıyla birlikte üst katlarda yaşayan iki aile dumanların arasında mahsur kaldı. 
Vatandaşların ihbarı üzerinde bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hızla alevlere müdahalede bulunan itfaiye erleri, bir yandan da mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri, vinç yardımıyla üst katlarda yaşayan aileleri kurtardı. Olay yerinde çağrılan Başkent Elektrik ekipleri, yangının diğer binalara sıçramasının önüne geçmek için civardaki elektrik trafolarını kapattı. Yangını söndürmek için binanın dört bir yanında çalışma başlatan itfaiye erleri, kısa süre sonra yangını kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, itfaiye erlerinin söndürme ve soğutma çalışmalarını meraklı gözlerle seyretti. İki iş yerinin kullanılamaz hale geldiği yangında şans eseri can kaybı veya yaralanan olmadı. 
Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...