HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan'dan 100 bin memura müjde

Kaynak:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan 100 bin memura müjde

Ekonomi Haberleri  / 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında sözleşmeli personele ve engelli öğretmenlere müjdeyi verdi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: "Bugünden başlamak üzere 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, elektronik ortamda başvurular alınmak suretiyle, 46 branşta 600 engelli öğretmen alımı için işlemleri başlatıyoruz" dedi. "Yapacağımız bir düzenlemeyle bir kısım sözleşmeli personele devlet memurları kadrosuna geçmesine imkan tanıyoruz. 25 Haziran 2013 tarihi itibariyle yani bugün, bundan sonrası geçerli değil, bugün itibariyle, geçmişe yönelik görevde bulunan, 657 sayılı kanunun 4-B maddesine göre çalışan sözleşmeli personel, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 49. maddesine göre çalışan sözleşmeli personel ve 4924 sayılı kanun hükümlerine göre çalışan sözleşmeli sağlık personeli, devlet memuru kadrosuna geçebilecek. Bu kapsamda 96 bin 500 personel bulunuyor. Buna ilişkin yasal düzenlemeyi bu yasama döneminde yapmış olacağız" dedi.
"Şiddet hiçbir zaman zaferin müjdecisi değildir. Şiddet biter, ötekileştirir. Şiddete başvuranlar, her zaman, her daim kaybetmeye mahkumdur. Bu millet bu kampanyaları yutmadı, kimin ne yapmak istediğini gördü, her zaman hakkın, haklının yanında yer aldı" dedi.
"Biz hiçbir zaman halkın tepkilerine, taleplerine sırtını dönen, yüz çeviren bir Hükümet olmadık. 10,5 yıl boyunca her bir ferdin, her bir grubun taleplerini, derisinin rengine, diline, inancına, kazancına bakmadan dinledik, dikkate aldık. Geçtiğimizde 10,5 yıl boyunca yüzde 100'ün Hükümeti olmak için tam bir hassasiyet gösterdik" dedi.
Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...