İstanbul’a farklı bakış

Düzenleyen:
İstanbul’a farklı bakış

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Dünyaca tanınmış sanatçılar Dominique Barreau ve Eric Peyret ile Türk sanatçılar Esra Meral Demircan ve Murat İrtem’in İstanbul’a odaklanarak yaptıkları çalışmalar bir sergide buluşuyor.

Dünyaca tanınmış sanatçılar Dominique Barreau ve Eric Peyret ile Türk sanatçılar Esra Meral Demircan ve Murat İrtem’in İstanbul’a odaklanarak yaptıkları çalışmalar bir sergide buluşuyor. Gama Art Gallery iş birliğiyle hazırlanan ‘İstanbul’dan İzler’ adlı karma sergi,  42 Maslak Art!SPACE Gallery’de yarın açılıyor. Sergide eseri yer alacak sanatçılardan Dominique Barreau ve Eric Peyret farklı zamanlarda İstanbul üzerine uzun süreli sanat çalışmaları yaparak, şehrin kendilerinde bıraktığı hatıraları resimlerine aktardı. Sergide Türk sanatçı Esra Meral Demircan’ın ve şehir masalları anlatan çalışmalarıyla tanınan Murat İrtem’in farklı eserleri de yer alıyor. Sergi, 15 Ağustos’a kadar İstanbul 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de görülebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...