Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılmaz Vural'ın yerine Norveçli teknik adam

Yılmaz Vural'ın yerine Norveçli teknik adam

YAŞAM Haberleri

Sanica Boru Elazığspor'da Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük görevine Norveçli teknik adam Trond Sollied getirildi.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon son anda ligde kalan ve teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaşamadığı için yollarını ayıran Sanica Boru Elazığspor'da teknik adam arayışları netlik kazandı. Yapılan görüşmeler neticesinde Norveçli teknik adam Trond Sollied ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon son haftalarda gösterdiği performansla ligde kalmayı başaran Sanica Boru Elazığspor'da sezonun bitimi ile Yılmaz Vural görevinden ayrıldığını belirtmişti. Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Nurullah Sağlam'ın geçeceği öğrenilmişti, fakat yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varılamadı ve Nurullah Sağlam dönemi başlamadan bitti. nbsp;
Bunun üzerine teknik adam arayışlarını sürdüren bordo - beyazlı yönetim yabancı hoca arayışları kapsamında daha önce prensipte anlaşmaya vardıkları Trond Sollied'le her konuda mutabakata vardıkları ve imzanın da Ankara'da atıldığı öğrenildi.
Menajeri ile birlikte Türkiye'ye gelen Norveçli teknik adam Ankara'da transfer komitesiyle yapılan son görüşmeler neticesinde 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Takımın başına Sollied'i getiren bordo - beyazlı yönetim, Norveçli teknik adamın vereceği rapora göre transfer çalışmalarını sürdürecek.
Norveçli teknik adam ile basın önünde atılacak imzanın ise önümüzdeki günlerde Elazığ'da yapılacağı belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...