Talisca korkutuyor

Düzenleyen:
Talisca korkutuyor

SPOR Haberleri

1+1 yıl kiralama opsiyonu bulunan Talisca için tatlı 1 yıl geride kaldı artı 1 için ise resmiyet henüz sağlanamadı

Anderson Talisca her teknik adamın ve taraftar grubunun kadrosunda görmek isteyeceği bir futbolcu... Belki 90 dakikalık dilimde onu çok göremezsiniz ama tabelada adına çok sık rastlayabilirsiniz. Beşiktaş özelinde 1 yılı geride bırakan Talisca iyi işler çıkardı. Top ceza sahası dışında ayağına geldiğinde büyük heyecana sebep olan Brezilyalının artı 1 yılı daha vardı. Herkes kalması taraftarıydı. Oyuncu da şampiyonluk kutlamalarında duygu ve düşüncelerini “Kalmak istiyorum” diye dile getiriyordu.
Oyuncuda problem yok
Geçtiğimiz günlerde 1 yıl daha siyah-beyazlı formayı giyeceği açıklansa da iş henüz resmiyet kazanmadı. Avrupa pazarında talibi çok olan, bonservis hakkı Benfica’da bulunan Talisca için Manchester United çok istekli fakat millî maç kotasına takılıyor. Beşiktaş adına satın alma opsiyonu 25 milyon avro olan sambacı konusunda Benfica ile pazarlıklar devam ediyor. Portekiz ekibinin Beşiktaş’la işi ağırdan alması can sıkıyor. 

ÜcretinDe iyileştirme
Beşiktaş’ın kadroda tutmak için yoğun çaba harcadığı Anderson Talisca’nın kiralama bedeli belli: 2 milyon avro. Kendisi de geride kalan sezonda 1.5 milyon avro almıştı. Ancak opsiyon konusunda Aboubakar tarifesi istemişti. Yönetim de o kadar (3,3 milyon avro) olmasa da iyileştirme kararı aldı. Talisca kalırsa senelik 2,5 milyon avro kazanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...