Fatih Terim ile Bilic yeniden karşı karşıya

Fatih Terim ile Bilic yeniden karşı karşıya

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de yeni bir rekabetin de yaşanmasına neden olacak.

Lokomotiv Moskova'dan ayrılan ve Beşiktaş tarafından teknik direktörlük görevine getirilen Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de yeni bir rekabetin de yaşanmasına neden olacak. nbsp;Daha önce Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başında teknik direktörlük görevindeyke Fatih Terim ile büyük bir rekabet yaşayan Bilic, şimdi aynı mücadeleyi Beşiktaş'ın başında Galatasaray ve Fatih Terim'e karşı verecek. nbsp;EURO 2008 Çeyrek Finali'nde Türkiye ile Hırvatistan arasında büyük çekişmeye sahne olan ve uzatma dakikalarında gelen karşılıklı gollerle penaltı atışlarına giden mücadelede ikili arasında ilginç diyaloglar ve anlar yaşandı.
BILIC'TEN TERİM'E ''SUS'' İŞARETİ!
EURO 2008'de oynanan maçta Fatih Terim'in bir pozisyona tepki göstermesinin ardından Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Bilic, ''sus'' işareti yapmıştı. Terim de Hırvat hocaya aynı şekilde karşılık vermişti. Bilic o karşılaşmada önce yaptığı basın toplantısında Fatih Terim ve milli takım için, ''Türkiye'nin belli bir sistemi yok. Rakibe göre sistem uyguluyorlar. Bu da rakiplerin işini zorlaştırıyor'' ifadelerini kullandı.
2012'DE SICAK GÖRÜNTÜLER VE DOSTÇA MESAJLAR
İki teknik adam 2008'den 4 yıl sonra bu kez EURO 2012 Play-Off'larında karşı karşıya geldi. Bilic'in çalıştırdığı Hırvatistan, Türkiye'de oynanan maçta millilerimizi 3-0 yenerken, rövaşta aldığı 0-0'lık beraberlikle EURO 2012 biletini kaptı. O karşılaşmanın ardından iki teknik adam da sıcak görüntüler veirken, 2008'deki gerginliğin de devam etmediğini gösterdi. Hırvat çalıştırıcı mücadele sonrası yaptığı açıklamalarda da ''İntikam kelimesi için sporda yer yok, bu galibiyeti rövanş olarak adlandırabiliriz'' şeklinde konuştu. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...