Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ÖSYS tercih kılavuzu açıklandı

- Güncelleme:
ÖSYS tercih kılavuzu açıklandı

GÜNDEM Haberleri

Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2013 ÖSYS Kontenjan Kılavuzu, ÖSYM tarafından yayımlandı.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2013 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı. ÖSYM, 2013 KPSS Tercih Klavuzunu yayımlamasının ardından 2013 ÖSYS Tercih Klavuzunu da yayımladı.2013-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu adaylara ön bilgi vermek amacıyla yayımlandı. Bu nedenle adayların, tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak kılavuzu dikkatle incelemeleri ve yapılan duyuruları takip etmeleri gerekiyor.
Öte yandan, 15-16-22-23 Haziran'da yapılan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) temel soru kitapçıklarıyla cevap anahtarlarına da ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.
LYS maratonu geçtiğimiz hafta sonu tamamlanmıştı. Yaklaşık 300 bin aday LYS'de ter döktü. Adaylar, üniversiteye girişte son engeli de aşmaya çalıştı. LYS'den alacakları puanlara göre tercih yapacak adaylar için 2013 ÖSYS Kontejyan Klavuzu da yayımlandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...