'İçerde'nin final heyecanı bile 'Söz'ü geçemedi

Düzenleyen:
'İçerde'nin final heyecanı bile 'Söz'ü geçemedi

MAGAZİN Haberleri

Özel harekat dizisi 'Söz', haftalardır olduğu gibi dün akşam da en fazla izlenme payına sahip oldu. Finale son bir bölümü kalan 'İçerde', bu hafta da 'Söz'ü geçemedi.

Pazartesi gün izleyicisi ile buluşan 'Söz', 'İçerde', 'Survivor', 'Kırgın Çiçekler', 'İsimsizler' gibi yapımlar reyting savaşında birinci olmak için yarışıyor.

'KIRGIN ÇİÇEKLER', SURVİVOR'I TAHTINDAN ETMİŞTİ

2 sezondur ekrana gelen ve birinciliği elden bırakmayan 'Kırgın Çiçekler' ve yayınlandığı dönem özetiyle bile reyting listesinde ilk sıraları kapan 'Survivor'ın tahtı, İçerde ile sallandı.

'SÖZ' GELDİ, SIRALAMALAR DEĞİŞTİ

Farklı senaryosuyla ilgiyi üzerine çeken 'İçerde', reytingleri kimseye kaptırmıyordu. Birkaç ay önce yayın hayatına başlayan özel harekat dizisi 'Söz' ile sıralamalar da değişti.

KIYASIYA REKABET

Çok sevilen ve pazartesi akşamları sosyal medyanın da gündemine oturan 'Söz', birinciliği haftalardır elden bırakmıyor. Final için son bir haftası kalan 'İçerde'nin dün akşam ekrana gelen bölümü bile Söz'ü geçemedi.

'İçerde' totalde 7.59'luk izlenme payıyla ikinci olurken, 'Söz' 8.40 ile ilk sırada yer aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...