Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman biletini kesti! Ozan İspanyol devine kiralandı

Düzenleyen:
Kocaman biletini kesti! Ozan İspanyol devine kiralandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın 1 yıllığına İspanyol ekibi Valencia'ya kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, son dönemde listesine aldığı ve transfer ettiği yıldızlarla gündemde. Önce Mehmet Ekici'yi kadrosuna katan, ardından Mathieu Valbuena'yı İstanbul'a getiren Sarı-Lacivertliler, yeni takviyeler için de son sürat çalışmaya devam ediyor. Herkes yeni gelecek isimleri beklese de Fenerbahçe göndereceği bir isimle de bombayı patlatmaya hazırlanıyor: Ozan Tufan!

NANİ'Yİ ALMIŞLARDI
Sarı-Lacivertliler, genç oyuncuyu iki sezon önce 7 milyon Euro'ya (28 milyon TL) kadrosuna katmıştı. Ancak 22 yaşındaki futbolcu bir türlü beklenen çıkışı yapamadı. Buna rağmen milli takımda düzenli olarak oynayan Ozan için birçok maçta Avrupa devleri, gözlemcilerini yollamıştı. Harekete geçen takım, İspanyol ekibi Valencia oldu. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Nani'yi transfer eden Yarasalar, bu kez de Ozan'a kancayı attı.

SALİH UÇAN ÖRNEĞİ
Taraflar arasında yapılan görüşmelerin ardından Ozan Tufan'ın 1 yıllığına Valencia'ya kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı kaydedildi. Fenerbahçe, daha önce Salih Uçan'ı Roma'ya 2 yıllığına kiralamıştı. Ancak Salih burada bekleneni veremeyince, İtalyan ekibi bonservisini almamıştı. Yönetim bu kez de Ozan'da aynı stratejiyi izledi. Ozan Tufan'ın kiralık sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun 15 milyon Euro (60 milyon TL) olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...