Şenol Hoca, yıldız oyuncuya kapıyı gösterdi

Düzenleyen:
Şenol Hoca, yıldız oyuncuya kapıyı gösterdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, büyük umutlarla alınan Hırvat stoper Matej Mitrovic'i takımda istemediğini yönetime bildirdi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş büyük umutlarla alınan ismin biletini kesti.Sezonun son maçından önce yönetim ile yaptığı toplantıda, "Son dönemde aldığımız stoperler arasında istediğim tarzda oynayan bir futbolcu yoktu. İlk etapta Atınç ve Ersan'ın takımda tutulması önemli" diyen Güneş'in, radikal kararlar alabileceği ifade edildi.

MİTROVİC'E YOL GÖRÜNDÜ

Teknik direktör Şenol Güneş'in, genç stoper Matej Mitrovic'i ise gelecek planlarına dahil etmediği belirtildi.

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, kiralık oynayan futbolcular konusunda kesin kararı vermelerine kısa bir süre kaldığını vurgularken, "Mitrovic kiralanabilir veya satılabilir. Bu oyuncu için menajeri bize tekliflerle geliyor.

SADECE 14 MAÇTA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın devre arasında Hırvat kulübü Rijeka'dan kadrosuna kattığı Matej Mitrovic, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş formasını 14 maçta giydi ve 822 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...