Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gelişmesi!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gelişmesi!

SPOR Haberleri

Yeni sezon transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta, Burak Yılmaz ismi her geçen gün daha çok konuşulmaya başladı.

Öncelikle Aboubakar'ı kadrosunda tutmak isteyen siyah beyazlılar, Burak Yılmaz'ı da gündeme aldı. Bugüne kadar milli futbolcunun kulübü Beijing Guoan ile temasa geçilmese de, başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, Burak konusunda olumlu bir yaklaşım sergiliyor.

Başkan Fikret Orman, Burak ile ilgili kendisine sorulan soruları geçiştirmek yerine 32 yaşındaki oyuncu hakkında fikirlerini açıkça ortaya koyarken; Güneş'in de mali şartların uygunluğu halinde transfere sıcak yaklaştığını yöneticilere ilettiği öğrenildi.

BONSERVİSSİZ GELEBİLİR

Burak Yılmaz da kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun, alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var.

Bu durumda Burak, Beşiktaş'a bonservis bedeli olmadan transfer olabilir. Siyah-beyazlı takımda 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarından forma giyen Burak, çıktığı 55 maçta 7 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...