Trabzonspor'da 4 imza birden

Trabzonspor'da 4 imza birden

SPOR Haberleri

Trabzonspor, pilot takımı 1461 Trabzon'dan Abdülkadir, Yusuf, Fatih ve Caner ile resmi sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın isteğiyle pilot takımdan Abdülkadir Özdemir, Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk ve Caner Osmanpaşa ile sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Abdülkadir, Caner ve Fatih 5 yıllık sözleşmelere imza atarken, 1461 Trabzon ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Yusuf ise kiralık olarak Trabzonspor'a dahil oldu. İmza töreninde konuşan futbol genel direktörü Ünal Karaman, "4 değerli ismi Trabzonspor'un bünyesine kattık. 1461 Trabzon'da gösterdikleri başarıyı, üstüne koyarak Trabzonspor'da da göstereceklerine inanıyorum" dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Karaman, "Dedikodularla hareket etmiyoruz. Somutlaşması halinde alacağımız oyuncuları duyuracağız ve imza attıracağız" diye konuştu. Futbolculardan Abdülkadir Özdemir ise taraftarı olduğu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, "İnşallah uzun yıllar bu formayı terletirim ve başarılı olurum. Bizi bu noktaya getiren Mustafa hocaya teşekkür ediyoruz. Güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi. Caner Osmanpaşa ise kendilerine sahip çıkan ve destekleyen herkese teşekkür ederek, "Elimizden geleni yapacağız. Bundan sonrası bize kalmış" ifadesini kullandı.
FATİH: "BEKLENEN SEVİNCİ YAŞATMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Kaleci Fatih Öztürk, teknik direktör Mustafa Akçay'a teşekkür ederek, "Hocamıza bize güvendiği için teşekkür ediyoruz. İnşallah Türk futbolu ve Trabzonspor adına hayırlı bireyler oluruz. Konuşma vakti değil, icraat zamanı. Artık insanların beklediği sevinci yaşatma adına elimizden geleni yapacağız" dedi.
Kiralık olarak Trabzonspor'a alınan Yusuf Erdoğan ise, "8-9 senedir beklediğim bir imzaydı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık memleketim Isparta'da yapılacak kampı iyi geçirip forma giymek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...