Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mbappe, açık kapı bıraktı

Düzenleyen:
Mbappe, açık kapı bıraktı

SPOR Haberleri

Monaco ve Fransa Milli Takımının 18 yaşındaki yıldızı Kylian Mbappe, İngiltere ile oynanan özel maç sonrası transfer olmayı düşündüğü kulüp ile ilgili soruları cevapladı.

Monaco'daki geleceğine henüz karar vermediğini söyleyen Mbappe, bir kez daha Real Madrid'e transfer olabileceği mesajını verdi.

Kylian mbappe, geride kalan sezonda Monaco formasıyla gösterdiği performasla Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Monaco’nun şampiyonluğu ile noktalanan sezonu 26 golle kapatan Mbappe’nin, kariyerine hangi takımda devam edeceği ise belirsizliğini koruyor.

Genç oyuncu etkileyici bir performans sergilediği İngiltere maçı sonrası, bu konudaki soruları yanıtladı. Monaco'da kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu vurgulayan Mbappe; "Ailemle birlikte tatile çıkacağım. Birlikte geleceğim için en doğru kararı almaya çalışacağız. Kısa süre içinde neler olacağını göreceğiz" dedi.

Monaco ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Mbappe’ye Real Madrid'in kendisi için 135 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı hatırlatıldı. Yıldız oyuncu İspanyol devine gidip gitmeyeceği yolundaki soruya; "Real Madrid 14 yaşımdan beri beni kadrosuna katmaya çalışıyor" cevabını verdi. Bu sözler, Mbappe'nin gelecek sezon Real forması giyeceği inanışını biraz daha güçlendirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...