Yolda kalanların imdadına onlar yetişiyor

Düzenleyen:
Yolda kalanların imdadına onlar yetişiyor

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı; E-5 ve Tem otoyolu ile köprülerde ücretsiz çekici hizmeti başlattı.

Yoğunluk yaşanan lokasyonlarda kaza yapan ya da arızalandığı için yolda kalan araçlar, Trafik Kontrol Merkezi'nde görüldükten sonra 16 noktada bekletilen çekicilerden en yakını yönlendirilerek yoldan kaldırılıyor ve ana arterler hızlı şekilde trafiğe açılıyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, E-5 ve Tem otoyolu ile köprülerde meydana gelen kaza ve arıza nedeniyle yolda kalan araçların oluşturacağı yoğun trafiğin önüne geçmek için ücretsiz çekici hizmeti başlattı.

Yoğunluğun yaşandığı lokasyonlarda kalan araçlar, Trafik Kontrol Merkezi'nde görülüyor. Burada 7/24 esasına göre görev yapan 55 kişi, kaza yapan ya da arızalanan aracı, İstanbul'un 16 noktasında hazır bekletilen zabıta ekiplerine bildiriyor.Otomobil ve minibüs gibi küçük araçlar için 12 kayar kasalı çekici ile otobüs ve kamyon türü büyük araçlar için ise 4 vinci hazır bekleten zabıta ekipleri, en yakın noktadan hareket ederek, yolda kalan araçlara müdahale ediyor.Olay yerine polis ekipleriyle intikal eden zabıta ekipleri, yolda kalan araçları ücretsiz şekilde uygun bir noktaya çekerek, trafiğin akışını sağlıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...