Fikret Orman'dan Bilic açıklaması

/ Kaynak: CHA
Fikret Orman'dan Bilic açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Slaven Bilic ismini gizli tutuyorduk çünkü isimler duyulduğunda pazarlık şansımız azalıyor." dedi.

BeşiktaşKulübü Başkanı Fikret Orman, "Slaven Bilic ismini gizli tutuyorduk çünkü isimler duyulduğunda pazarlık şansımız azalıyor." dedi. nbsp;Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile görüşmek için Hırvatistan'a giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı ve futbol direktörü Önder Özen İstanbul'a döndü. nbsp;Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen kafile daha sonra Akaretler'deki kulüp binasına doğru yola çıktı. Çıkışta açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, şöyle konuştu: nbsp;"Slaven Bilic için görüşmeler başladı. Tam olarak anlaşma sağladığımızda kamuoyuna açıklayacağız. Bilic ismini hiç gündeme getirmiyorduk. Çünkü her gün bir şey söylediğim zaman onları yazıyorsunuz ve pazarlık şansımızı azaltıyorsunuz. Bazen biz de saklamayı tercih ediyoruz." nbsp;Bilindiği gibi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile transfer görüşmelerine başlandığını sabah saatlerinde Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiğini duyurmuştu. nbsp;Siyah - beyazlı yönetimin Slaven Bilic ile 2+1 yıllığına anlaştığı ve imzayı attırdığı belirtildi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...