Beşiktaş, dünyanın en iyisiyle imza attı

Beşiktaş, dünyanın en iyisiyle imza attı

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, kaleci antrenörü olarak bir süredir görüşme halinde olduğu Jose Samba De Carreira ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine Slaven Biliç'i getiren ve Hırvat teknik adam ile 2 yıllığına anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, kaleci antrenörü olarak da bir süredir görüşme halinde olduğu Jose Samba De Carreira ile anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi Deportivo La Coruna ile olan anlaşması sona eren 45 yaşındaki Carreira'nın bu akşam İstanbul'a geleceği ve yarın da Siyah Beyazlı kulüp ile 3 yıllık mukavele imzalayacağı kaydedildi. Öte yandan dün Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e giderek Slevan Bilic ile ön anlaşma imzalayan başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Kavalcı İstanbul'a geri döndüler. Hırvat teknik adamın ise 27 Haziran Perşembe günü İstanbul'a geleceği ve medya önünde sözleşme imzalayacağı bildirildi. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...