Fener çok yaklaştı

Düzenleyen:
Fener çok yaklaştı

SPOR Haberleri

Akatlar’daki uzatmalı maçta son gülen Obra ve öğrencileri oldu. F.Bahçe yarın yine kazanırsa Basketbol Süper Ligi şampiyonu olacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe, normal süresi 74-74 eşitlikle tamamlanan maçta Beşiktaş Sompo Japan’ı uzatma sonunda 86-80 yendi. Sarı-lacivertli ekip, toplam 4 galibiyete ulaşacak takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı seride 3-0 öne geçerek önemli bir avantaj elde etti. Serinin dördüncü maçı yarın yine Beşiktaş Sompo Japan’ın ev sahipliğinde oynanacak. Obradovic ve ekibi bu maçı da kazanırsa şampiyon olacak. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk çeyreğini Udoh, Vesely ve Bogdanovic’le etkili olan F.Bahçe 22-16 üstün tamamladı. Thompson, Strawberry ve Clark’la toparlanan Kartal soyunma odasına 36-36 döndü. Karşılıklı sayılar 3. çeyrekte de sürdü. 4. çeyreğin başında Melih’le üçlükler bulan Fener’e 10-0’lık seriyle cevap veren ev sahibi skoru dengede tuttu. 
Kartal koruyamadı
Siyah-beyazlılar, Strawberry’nin 57 saniye kala attığı 3 sayılık basketle skoru 72-71 yaparak 1 sayı üstünlük yakaladı ve son saniyelere de 74-71 önde girdi. Fenerbahçe, Bogdanovic’le bulduğu 3 sayılık basketle normal sürenin 74-74 eşitlikle tamamlanmasını sağladı. Uzatma bölümünde oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, maçtan 86-80 galip ayrıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...