Teklif geldi! 'Reis, bize gel'

Düzenleyen:
Teklif geldi! 'Reis, bize gel'

SPOR Haberleri

Kayserispor’un, Galatasaray’ın yeni sezon için sözleşme yenilemediği Sabri Sarıoğlu'na kaptan Umut Bulut kanalıyla öneride bulunduğu ileri sürüldü.

Umut Bulut, yönetimin de onayıyla yıllarca birlikte top koşturduğu Sabri’ye "Kayserispor’un kapısı sana açık" dediği öğrenildi.

Yeni sezon için iç ve dış transferde elindeki listeyi değerlendiren Kayserispor’da, yönetimin bilgisi dahilinde Umut Bulut, sarı kırmızılı takımın bu sezon kadrosunda düşünmediği Sabri ve Hakan Balta’ya teklif yaptı.

Hakan Balta, Galatasaray ile 1 yıllık mukavelesi bulunduğunu ve çocuklarının öğrenimi için İstanbul’dan ayrılmak istemediğini bildirdi. Ancak, dün itibarıyla Galatasaray’ın gözden çıkarttığı Sabri’yi telefonla arayan sarı kırmızılı ekibin yeni sezondaki kaptanı Umut Bulut, "Reis, bize gel. Kayserispor’un kapısı sana açık. Futbolcular olarak biz, yönetim, taraftar seni bağrına basar" dedi.

Kayserispor’dan gelen bu öneriyi değerlendireceğini belirten Sabri Sarıoğlu, süre istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...