Gölette tekne alabora oldu, 1 kişi kayıp

Düzenleyen:
Gölette tekne alabora oldu, 1 kişi kayıp

YAŞAM Haberleri

Bayburt'un Demirözü İlçesi'nde, Lori Çayı üzerinde kurulan Demirözü Baraj Gölü'nde alabora olan teknede bulunan balıkçılardan Tamer Lüleci suda kayboldu, Emre İşi ise çevreden yetişenlerce son anda kurtarıldı.

Demirözü Baraj Gölü'nde kafes balıkçılığı yapan Emre İşi, balıkları yemlemek için arkadaşı Tamer Lüleci ile birlikte kafeslere gitmek üzere tekneyle kıyıdan açıldı. Tekne henüz bilinmeyen nedenle alabora olunca Emre İşi ve Tamer Lüleci suya düştü. Olayı görenler suda çırpınmaya başlayan Lüleci ve İşi'nin yardımına kıyıdan teknelerle ulaştı. Kurtarılan Emre İşi bir tekneye alınırken, Tamer Lüleci suda kayboldu. Emre İşi, hemen tekneyle kıyıya çıkarıldı ve çağrılan ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi’ ne kaldırıldı. Demirözü Baraj gölünde kaybolan Tamer Lüleci’nin bulunabilmesi için AFAD ve UMKE ekiplerince çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...