Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

14 büyükbaş ve 22 buzağı çalan 3 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
14 büyükbaş ve 22 buzağı çalan 3 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’ın 5 ilçesinde 14 büyükbaş ve 22 buzağı çaldıkları iddia edilen 5 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ’ın Süleymanpaşa, Saray, Hayrabolu, Kapaklı ve Muratlı ilçelerinde 14 büyükbaş ve 22 buzağı hırsızlığı olaylarına karıştıkları iddia edilen S.S., İ.Ş., O.S., C.G. ve R.D. isimli şahıslar jandarma ekiplerinin uzun süren takipleri sonucu yakayı ele verdi. Gözaltına alınan şüpheliler Tekirdağ Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Burada mahkemesi tamamlanan 5 kişiden S.S., İ.Ş. ve O.S. tutuklanıp ceza evine gönderilirken, C.G. ve R.D. isimli şahıslar serbest bırakıldı. Öte yandan bu şahısların Kırklareli, Çanakkale ve Edirne’de de hayvan hırsızlığı olaylarına karıştıkları iddia edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...