HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sokak ortasında gelinini vuran kayınpeder teslim oldu

Düzenleyen: /
Sokak ortasında gelinini vuran kayınpeder teslim oldu
İzmit, Gelin, Kayınpeder, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmit'te dün oğluyla kavga eden geleni Remziye Kanyılmaz'ı sokak ortasında vurduğu iddia edilen Mehdi Kanyılmaz polise teslim oldu.

Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak'ta meydana gelen olayda iddialara göre Remziye Kanyılmaz ayrı yaşadığı eşi Alattin Kanyılmaz'ın yanındaki çocuklarını kendisine getirmesini istedi. Bu arada soka ortasında oğlu ile gelininin tartıştığını gören Mehdi Kanyılmaz üzerinde taşıdığı tabanca ile gelini Remziye Kanyılmaz'a iki el ateş etti. Kurşunlardan biri göğsüne, diğeri ise omzuna isabet eden Remziye Kanyılmaz ağır yaralanarak önce Seka Devlet Hastanesi ardından da Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kanyılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olay anında bir otomobille kaçan Mehdi Kanyılmaz ve oğlu Alattin Kanyılmaz bugün karakola giderek teslim oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...