AK Parti, Büyük Oyun görüntülerini dağıttı

/ Kaynak: İHA
AK Parti, Büyük Oyun görüntülerini dağıttı

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Gezi Parkı olaylarına yönelik 'Büyük oyun' adı altında 28 dakikalık bir CD hazırladı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından Geizi Parkı'nda ki izinsiz gösterilere yönelik hazırlanan 'Büyük oyun' isimli 28 dakikalık CD'de kamu mallarına,güvenlik birimlerine, ve sivillere yönelik gerçekleşenen saldırılar yer almakta.
CD'de gösterilerin kısa sürede planlı bir yakma, yıkma, yağmalama faaliyetine dönüştüğü vurgulanmakta. Milletin, milli iradenin, huzur ve güvenliğin tehdit edilir hale geldiğine dikkat çekilen CD'de AK Parti il ve ilçe başkanlıklarının kundaklanmasına yönelik görüntülerde yer almakta. Eylemlerin faturasının, 140 milyon lirayı aştığı vurgulanan CD'de yer alan görüntüler arasında CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün polislere yönelik görüntüleri de bulunmakta.
Başbakan Erdoğan'ın 'faiz lobisi' ile yaptığı konuşmaların yanı sıra yerli ve yabancı basın kuruluşlarının olayları abartarak duyurduğuna da dikkat çekilmekte.
##tgvideo##
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...