Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Petekkaya: Gerekirse Hollanda’ya gideriz

Düzenleyen:
Petekkaya: Gerekirse Hollanda’ya gideriz

MAGAZİN Haberleri

Hollandalı yapım firması Endemol Shine’dan alacaklarını tahsil edemeyen ünlü isimler ve set çalışanları, önceki gün şirket binası önüne giderek eylem yapmıştı.

Hollandalı yapım firması Endemol Shine’dan alacaklarını tahsil edemeyen ünlü isimler ve set çalışanları, önceki gün şirket binası önüne giderek eylem yapmıştı. Paramparça, Dayan Yüreğim ve Evlat Kokusu dizilerinin oyuncu ve set ekibi, avukatlarıyla bir araya gelerek kanuni işlem başlatacaklarını ifade etti. Alkışlı protestonun ardından Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Bu zamana kadar etik anlayışa aykırı olduğundan, bize yakışmayacağından dolayı sustuk. Fakat artık kazıklandığımızı hissettik. İnsan hakları diye bağıran Avrupalıların ülkemize gelerek yaptıkları bu işte. Gerekirse kalkar Hollanda’ya gideriz. Hukuki sürecimiz de başladı. 15 bölümlük alacağım var. Artık canımıza tak etti. Bu işin peşini bırakmayacağız...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...