Ekonomi gazetecileri ‘Yaza Merhaba’ dedi!

Düzenleyen:
Ekonomi gazetecileri  ‘Yaza Merhaba’ dedi!

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) katkılarıyla düzenlenen “Yaza Merhaba” etkinliği kapsamında verilen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” törenle sahiplerini buldu.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) katkılarıyla düzenlenen “Yaza Merhaba” etkinliği kapsamında verilen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” törenle sahiplerini buldu. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, İTO Başkanı İbrahim Çağlar ile EGD Başkanı Celal Toprak’ın birer konuşma yaptığı törende, 14 dalda ödül verildi. TBB Başkanı Hüseyin Aydın, ekonomi basınının politika yapıcıları, uygulayıcıları, sektörler ve kamuoyu arasında güçlü bir bağ kurulmasına vesile olduğunu belirtirken, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, basının ülkenin barometresi, önemli bir sinyali olduğunu, ekonomi basının da ayrı bir önemi olduğunu kaydetti. EGD Başkanı Celal Toprak ise, çok sayıda kişinin ödüller için başvuru yaptığını belirtti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...