3 yıl içinde Avrupa

Düzenleyen:
3 yıl içinde Avrupa

SPOR Haberleri

Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor Ertuğrul Sağlam’la 2 yıllık sözleşme imzaladı, iddialı açıklamalar da beraberinde geldi.

Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor Ertuğrul Sağlam’la 2 yıllık sözleşme imzaladı, iddialı açıklamalar da beraberinde geldi. Başkan Adil Gevrek, hedefleri olan bir hocayı takımın başına getirdiklerini belirterek, “Ertuğrul Hoca’yla birlikte 3 yıl içerisinde Avrupa kupalarına katılacağımıza inanıyoruz” dedi. Sağlam ise daha önce çalıştığı takımlardaki başarılarını devam ettirmek istediğini ifade ederek, “Ben şunu çok inanarak söylüyorum. Bundan önceki antrenörlük hayatımda sezona başladığım 11 takımın 8’ini Avrupa kupasına götürdüm. Bu geleneğimizi Malatyaspor ile de gerçekleştirmek en büyük dileğim” sözlerini kullandı. Öte yandan Yeni Malatya, Fransa 2. Lig ekibi Le Havre’den transfer ettiği kaleci Fabien Farnolle ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Gevrek, eski Fenerbahçeli Issiar Dia’yı da kadroya katmaya hazırlanıyor. Senegalli futbolcu bu sezon Nancy’de 8 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...