Geldiği gibi bitti

Düzenleyen:
Geldiği gibi bitti

SPOR Haberleri

Belhanda için Dinamo Kiev’e 8, Gomis transferinde de Swansea’ya 2,5 milyon avro bonservis parası veren sarı-kırmızılılar, Leipzig’den gelen avroları anında tüketti

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, transferin en hareketli kulüplerinden biri. Takımdan gidenler, anlaşmaya varılanlar adeta baş döndürüyor. Fenerbahçe ve Başakşehir gibi rakiplerin transferde atağa kalkması Galatasaray üzerinde baskı oluşturmuştu. Sarı-kırmızılılar bu baskıdan bir an önce kurtulmak isterken, milyonları da savurmuş oldu. Alman kulübü Leipzig’in Bruma’nın bonservisi için ödediği net 12,5 milyon avro para, anında “çarçur” edildi. Sarı-kırmızılılar 6,5 milyon avroda pazarlık ederken, Belhanda’nın kulübü Dinamo Kiev’e bir anda 8 milyon avro ödemeyi teklif etti ve taraflar anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki dünya starı adayı Bruma’dan şu an için 12,5 milyon avro kazanan sarı-kırmızılılar, sönük bir sezon geçiren 27 yaşındaki Belhanda’ya 8 milyon avro verdi.
İmzaya geliyorlar
Bruma transferinden kalan 4,5 milyon avronun yarısından fazlası da golcü Bafetimbi Gomis transferinde kullanıldı. 31 yaşındaki santrforu daha önce ikna etmeyi başaran sarı-kırmızılılar kulübü Swansea City’le de 2,5 milyon avroda el sıkıştı. Gomis transferinde, Podolski’yi Arsenal’den alırken harcanan parayla aynı miktarda para harcayan G.Saray yönetiminde artı bakiye sadece 2 milyon avro kaldı. Bu arada hem Belhanda hem de Gomis’in hafta sonu İstanbul’a gelip imza atması bekleniyor.

Younes Belhanda

ZEKİ TEKNİK AVCI

Mevki:    Orta saha 
(Sağ, sol, çok yönlü)
Yaş:     27
Boy:    1,77 
Uyruk:    Fas
Geçen sezon: 
 36 maç / 3 gol / 6 asist

Bafetimbi Gomis

 

HIRSLı HIZLI KIVRAK

Mevki:    Forvet
Yaş:    31
Boy:    1,84
Uyruk:    Fransa
Geçen sezon: 34 maç / 21 gol

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...