Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar, Avustralya'dan 32 bin büyükbaş hayvan ithal etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Katar, Avustralya'dan 32 bin büyükbaş hayvan ithal etti

DÜNYA Haberleri  / AA

Katar Liman İşletmeciliği, Avustralya'dan 32 bin büyükbaş hayvan ithal edildiğini ve hayvanları taşıyan geminin başkent Doha'nın güneydoğusundaki Hamad Limanı'na ulaştığını duyurdu.

Katar Liman İşletmeciliği Şirketi (Mwani Katar), Avustralya'dan 32 bin büyükbaş hayvan ithal edildiğini duyurdu.

Katar, Suudi Arabistan başta olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Mısır ve Yemen'in uyguladığı ablukayla mücadele etmek için tedbir almaya devam ediyor.

Mwani Katar'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, 32 bin büyükbaş hayvan taşıyan Avustralya bandıralı bir geminin başkent Doha'nın güneydoğusundaki Hamad Limanı'na ulaştığı duyuruldu. Twitter hesabında, geminin limana varışı ile hayvanların tırlara yüklenişini gösteren videolar da yayınlandı.

Katar, geçen pazar Umman'ın Sohar Limanı, dün de Hindistan'daki "Mundra" ve "Nhava Sheva" limanları ile Hamad Limanı arasında doğrudan denizyolu taşımacılığına yönelik yeni hatların açıldığını duyurmuştu. Katar'ın kısa süre içinde Hamad ile Umman'daki Salalah limanları arasındaki yeni bir hat açması bekleniyor.

Söz konusu deniz hatlarının açılışının, Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn tarafından uygulanan hava, kara ve deniz ambargosuyla mücadele kapsamında hızlandırıldığı ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...