Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da ucuz et kuyruğu

Düzenleyen:
Adana'da ucuz et kuyruğu

Ekonomi Haberleri

ET fiyatlarının sürekli artması Et ve Süt Kurumu satış mağazalarına ilgiyi artırırken, uzun kuyruklarda bekleyen tüketiciler, et çeşitlerinin az gelmesinden yakındı.

Adana'da Et ve Süt Kurumu Seyhan Mağazası önünde sabah erken saatlerden itibaren onlarca kişi, ucuz et alabilmek için kuyruk oluşturdu. Dana kıymanın kilosunun 31 lira 60 kuruş, dana bifteğin 36 lira 70 kuruş, pastırmanın 67 lira 35 kuruş ve sucuğun 40 lira 55 kuruştan satıldığı mağazada kuzu etine rastlanmadı. Uzun süre kuyrukta bekleyip sıranın gelmesini bekleyenler, kasap ve marketlere göre etin 15 ile 20 lira arasında daha ucuza satıldığı için buraya geldiklerini söyledi. Mağaza yetkilileri, vatandaşların ete ilgisinin Ramazan ayında daha da arttığını belirtirken, sıra bekleyenler ise mağaza ve çalışan sayısı ile et miktarının çoğaltılmasını istedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...