Barcelona'da yeni hocanın Arda Turan kararı

Düzenleyen:
Barcelona'da yeni hocanın Arda Turan kararı

SPOR Haberleri

Barcelona'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Valverde, iyi bir teklif gelmesi durumunda Arda'nın satılabileceğini yönetime bildirdi.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde tatile giderken takımdan ayrılacak oyuncuların listesini sundu. Mundo Deportivo'nun haberine göre Valverde, 12 Haziran'da takım direktörlerinden Albert Soler'le yemek yedi. Bu görüşmede takım raporunu sunan Valverde oyuncularla ilgili verdiği kararları da açıkladı.

İşte Valverde'nin kararları:​

İYİ BİR TEKLİF GELİRSE ARDA'YI SATIN
1-Aleix Vidal'la devam edilecek.

2-Valverde takımdan şimdilik sadece Samper gitmesine onay verirken Digne, Alcacer, Denis Suarez ve Andre Gomez'le ilgili kararını ise daha sonra verecek.

3-Arda Turan için kapıyı açık bırakan Valverde, iyi bir teklif gelmesi durumunda yıldız futbolcunun satılabileceğini Soler'e bildirdi.

DEMBELE'Yİ İSTİYOR
Valverde'nin transfer edilmesini istediği oyuncular ise Bellerin, Verratti ve Dembele. Deulofeu'nun da kiralık oynadığı Milan'dan dönmesi bekleniyor.

BARCELONA KULÜP BUL DERSE BULURUZ
Öte yandan konuyla ilgili açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut; "Şu ana kadar Barcelona'dan hiç kimse beni arayarak Arda'nın bir başka takıma transferinin söz konusu olduğuna dair bilgilendirme yapmadı. Bizim planımız önümüzdeki sezon da Barcelona'da devam etmek. Şu ana kadar hiçbir kulüple Arda için temasa geçmedim. Fakat Barcelona bize kulüp bulmamızı söylerse hiç vakit kaybetmeden bir başka büyük kulüple temasa geçeriz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...